28. juni

Staysman & Loveshack

Pris: 595,-

Kjøp billett Bestill bord

Dørene åpner:

18:00

Konsertstart:

20:00

Publikum:

Stående

Aldersgrense:

20år

Staysman:

Det er alltid allsang på Wrightegaarden, men denne kvelden kommer det til å bli helt vilt. Hitmaskinen Staysman satt fyr på Wrightegaarden i sommer, og det kommer til å bli like bra - om ikke bedre i 2024!

Loveshack: Med nærmere 2000 konserter i sin karriere så langt snakker vi om et av Norges aller mest aktive band. Det som begynte som en gjeng som bare ville spille litt sammen har blitt så mye mer enn gutta i Loveshack noensinne kunne drømme om.

Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler. Re-booking har blitt regelen, fordi Loveshack gjør alt de kan for å unngå unntaket. Alltid! Nye folk og fjes som skal omvendes og oppleve 80- tallsgospelet slik bare Loveshack kan servere det. Historien om Loveshack er på langt nær slutt. Den har bare såvidt begynt. Følg med, følg med. Loveshack er og har alltid vært: Svein (leadvokal/gitar), Aslak (leadvokal/bass), Ole (trommer/vokal), Christian (keyboards/vokal), og Ken (gitarhelt/vokal) 

Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring