Dette arrangementet er fullbooket. Send oss en epost om du ønsker å stå på venteliste.
Når: 18.mai kl 19:00
Pris: 995,- per person. Inkluderer 3retters middag og 4 glass vin.
Vi ønsker å invitere deg til en eksklusiv aften på Wrightegaarden, fylt med kulinariske opplevelser og himmelske viner, kuratert av Øyvind Helland-Olsen fra OcciVin.
Meny:
Forrett: Kamskjell med trøffel, brokkolipuré og brunet smør.
Vin: Hans Bausch Hattenheimer Riesling Trocken, Rheingau – Tyskland
Hovedrett: Helstekt oksefilet med margbeinsmør, rødvinssaus og potetkake.
Vin: Clos Bagatelle Au fil de Soi 2019, Saint Chinian – Frankrike
Dessert: Amerikanske pannekaker med hvit sjokolade.
Vin: Rombeau Muscat de Rivesaltes
Påmelding via epost
Sett meg på venteliste