Italiensk mat - og vinkveld med Massimo Bracco:

Når: 24.oktober kl 19:00

Pris: 1.295,- per person. Inkluderer 4retters middag og 5 glass tilhørende drikke.

Denne kvelden er vi så heldige å få Massimo Brocca  fra vinprodusenten for å fortelle om vinene/området. Massimo har generell stor kunnskap om både vin og historie fra Piemonte. Costa de Bussia og Tenuta La Fiammenga holder til i Italia, Piemonte og har samme eier.

Meny:

VELKOMST MUSSERENDE: SAN SILVESTRO PIEMONTE SPUMANTE.

FORRETT: CARPACCIO MED TRØFFEL-AIOLI, PECORINOOST, PINJEKJERNER, OLIVENOLJE OG RUCCOLA

VIN: COSTA DI BUSSIA LANGHE CHARDONNAY.

HOVEDRETT: RAVIOLI MED RICOTTA, SERVERES MED PESTO OG PARMESAN.

VIN: LA FIAMMENGA JESCOT GRIGNOLINO.

HOVEDRETT: YTREFILET AV HJORT, SERVERES MED SOLBÆRSAUS, KANTARELLER, SPISSKÅL OG HJEMMELAGDE KROKETTER

VIN: COSTA DI BUSSIA BARBERA D'ALBA /COSTA DI BUSSIA BAROLO LUIGI ARNULFO.

DESSERT: PANNACOTTA MED PASJONSFRUKT.

VIN: SAN SILVESTRO BRACHETTO DULCIS.

Påmelding via epost

Reserver plass
Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring