Italiensk mat - og vinkveld med Massimo Bracco:
Når: 24.oktober kl 19:00
Pris: 1.295,- per person. Inkluderer 4retters middag og 5 glass tilhørende drikke.
Denne kvelden er vi så heldige å få Massimo Brocca fra vinprodusenten for å fortelle om vinene/området. Massimo har generell stor kunnskap om både vin og historie fra Piemonte. Costa de Bussia og Tenuta La Fiammenga holder til i Italia, Piemonte og har samme eier.
Meny:
VELKOMST MUSSERENDE: SAN SILVESTRO PIEMONTE SPUMANTE.
FORRETT: CARPACCIO MED TRØFFEL-AIOLI, PECORINOOST, PINJEKJERNER, OLIVENOLJE OG RUCCOLA
VIN: COSTA DI BUSSIA LANGHE CHARDONNAY.
HOVEDRETT: RAVIOLI MED RICOTTA, SERVERES MED PESTO OG PARMESAN.
VIN: LA FIAMMENGA JESCOT GRIGNOLINO.
HOVEDRETT: YTREFILET AV HJORT, SERVERES MED SOLBÆRSAUS, KANTARELLER, SPISSKÅL OG HJEMMELAGDE KROKETTER
VIN: COSTA DI BUSSIA BARBERA D'ALBA /COSTA DI BUSSIA BAROLO LUIGI ARNULFO.
DESSERT: PANNACOTTA MED PASJONSFRUKT.
VIN: SAN SILVESTRO BRACHETTO DULCIS.
Påmelding via epost
Reserver plass