19. juli

Stage Dolls & The Kids

Pris: 650,-

Kjøp billett Bestill bord

Dørene åpner:

18:00

Konsertstart:

20:00

Publikum:

Sittende og stående

Aldersgrense:

20år

Stage Dolls:

I 2019 er det 30 år siden Love Cries lå og gynget på de amerikanskje hitllistene, den gikk til nr. 46 på Billboard og helt opp til topp 3 på AOR Radio Chart.

-Det var visst bare Aerosmith og Motley foran oss, forteller Torstein Flakne, men det er forsåvidt greit :) - og vi må innrømme at det var ganske stort for tre «guta» fra Trøndelag å cruise nedover Freeway 101 mot Los Angeles og høre ’ Love Cries’ på radioen».

‘Love cries’ åpnet opp for to hektiske år i USA for Stage Dolls.

-Vi turnerte landet opp og ned, hit og dit, forteller Terje Storli. Ofte var det egne konserter på rockeklubber, men vi ble også spurt om å gjøre konserrter sammen med andre band, som bl.a Warrant, Blue Murder og Faster Pussycat.

Det var en fantastisk opplevelse å få realisert guttedrømmen, vi reiste jo rundt i ‘nightliner’ i USA, hvem skulle trodd det på Melhus og Risvollan !

The Kids:

En Januarmorgen i 1980 skjer det, i løpet av en halvtime skriver Dag og Torstein ”Forelska i Lærer’n” på gutterommet til Torstein uten helt å fatte de historiske konsekvensene..

Sangen blir sporenstreks øvd inn på kvelden med resten av bandet, Ragnar tilfører trommeriffet og Torstein får prøvd ut solo-idéen mot Sveins og Arilds akkorder. Gutta er ikke helt sikre men mener de har en ganske bra egenkomponert låt å spille på Trøndersk.

Det viser seg at de har skutt gullfuglen. Samtidig som de vinner Trøndersk Mesterskap i 1980 blir de også bedt om å komme i Nidaros Studio for å spille inn en demo. Den samme dagen er CBS’s A&R-mann Kristian Lindeman på besøk i Nidaros og han skjønner med en gang at Forelska i Lærer’n er en hit og skriver sporenstreks platekontrakt med gutta.

De går i studio senere på vinteren 1980 og spiller i sin første plate ”Norske Jenter” i løpet av 14 dager

Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring