9. august

Highasakite

Support: Anne Fagermo

Pris: 695,-

Utsolgt Bestill bord

Dørene åpner:

18:00

Konsertstart:

20:00

Publikum:

Stående

Aldersgrense:

20år

Highasakite har blitt et av våre aller mest folkekjære band. Med albumet Silent Treatment (2014) knuste de alle rekorder da de tilbrakte 134 uker på VG-lista. De har siden toppet plakaten til alle de store norske festivalene, solgt ut flere arenaer, vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.

"Med Mother beviser Highasakite at de fremdeles er et av Norges viktigste band", sa NRK da Ingrid Helene Håvik, Trond Bersu og resten av Highasakite ga ut det etterlengtede albumet i 2022. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite – hverken fra høyttalerne hjemme i stua eller fra scenen.

Med konsertene og live-opptredenene bandet står bak i årene vi nå legger bak oss beviser de nok en gang at de troner på toppen som et av Norges viktigste band

Support: Anne Fagermo

Anne Fagermo har de siste årene gjort seg bemerket med deltakelse i tv-programmene The Voice Norge våren 2023 og Melodi Grand Prix vinteren 2024.

I The Voice Norge endte hun opp med Espen Lind som mentor, og coveret av låta "I'm on fire” av Bruce Springsteen, gikk viralt på TikTok. I Melodi Grand Prix ble hun topp 5 med den egenskrevne låta “Judge Tenderly of Me”, sammen med Dag Erik Oksvold.

I tillegg til Anne får du også oppleve Jan Birger Akkerhaugen som bidrar på gitar og vokal.

Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring