Emma Steinbakken (18år)

Support: Anne Fagermo

Dato:

27. juli

Tidspunkt:

21:00

Emma Steinbakken slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien.

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående, rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen. Så fikk Emma og alle andre endelig kommet seg ut på veien igjen i sommer og har fulgt opp med egen turné høsten 2022, som blant annet solgte ut Parkteateret i Oslo.

I oktober slapp Emma «Can’t Fight This Feeling», første singel fra sitt debutalbum som kommer i 2023. Her kommer det til å følge flere singler over nyttår. Emma er også med på årets utgave av Hver Gang Vi Møtes på TV2, som har premiere 1. januar 2023. Bare å glede seg til 2023 med andre ord!

Support: Anne Fagermo

Anne Fagermo har på kort tid gjort seg bemerket som en talentfull sanger og låtskriver. Med sin særegne stemme og unike musikalske stil har hun de siste årene stått på både store og små scener, og gitt ut flere singler. Anne Fagermo har røtter i pop/rock-sjangeren, men låtene hennes har også en country-inspirert sound som gir en frisk og unik vri. Hun begynte å gi ut egen musikk i 2019, og slapp den live-innspilte EP’en “Stone Church Sessions” i 2020. EP’en ble spilt inn sammen med strykere fra Oslo Filharmoni i steinkirken Sauherad kirke i Midt-Telemark.

Annes tekster er ofte preget av ærlighet og personlige erfaringer, og hun formidler disse med en sårbarhet og inderlighet som gjør hennes musikk svært gripende og troverdig. Flere av låtene hun har gitt ut har blitt A-listet av NRK Telemark, Radio Signal og Radio Grenland.