Kjellerkonsert: Det Nedsablede Compagnie

Dato:

26. april

Tidspunkt:

20:00

NB! Sesongkort for sommersesong 2024 er ikke gjeldene på denne konserten.

Slipp banjoen løs det er vår! Iallefall nærmer det seg når vi slipper Det Nedsablede Compagnie løs i kjelleren på Wrightegaarden 26 april.

Det Nedsablede Compagnie er et akustisk bluegrassband som har sitt opphav nettopp her i Langesund, og som etter en verdensomspennende Grenlandsturné endelig har kommet tilbake til røttene sine og gleder seg til å polere ørene til Wrightegaardens herlige publikum!!

Det Nedsablede Compagnie er 6 pent kledde herrer i sin beste middelalder som spiller bluesgrassifisert americana, gospel, pop, disco, rock, salmer og selvfølgelig bluegrass.

Øystein Eek på liggende dobro og høy falsett, Pål Berger Hansen på stående gitar, munnharpe, trommepilk og sang, Per Robert Jøntvedt på microgitar, sixpence og høysang, Frank Robert Thomsen med sin fløyelsesmyke banjo og staccato stemme, Nicolae Bogdan med sin vellagrede fiolin og bortkomne trekkspell og sist men absolutt ikke yngst; selveste Nils Henrik Mostraum på sin gigantiske fele! Og de gleder seg stort til å spille for akkurat deg den 26 april! Vel møtt