Postgirobygget (18år)

Support: Cir.Cuz

Dato:

8. juli

Tidspunkt:

21:00

Det er nå mer enn 25 år siden Postgirobygget så sin begynnelse i studentmiljøet i Trondheim, og de er mer populære enn noen gang. Med udødelige sanger som «Idyll», «En Solskinnsdag», «Tidløs» og «Bohemen» skaper de allsang og feststemning uansett hvor eller hvem de spiller for. Det er helt unikt i norsk sammenheng.

I dag, etter 25 år på veien, har bandet gitt ut 10 album, holdt over 1000 konserter og inntar radio, strømmetopper og folkesjelen hver eneste sommer. Ja, for mange blir det rett og slett ikke sommer uten å oppleve Postgirobygget.

Support: Cir.Cuz

Den populære duoen Cir.Cuz står bak flere titalls radio- og streaminghits, bl.a. «Radio», «Original» og «Supernova». Med over 150 millioner avspillinger er de et av Norges mest populære popband som synger på norsk.

 Duoen består av Mats Melbye fra Sarpsborg og Thomas Pedersen fra Porsgrunn. Sammen har de bl.a. deltatt i Melodi Grand Prix, gjort TV-reklame for Elkjøp og gått til 1. plass på iTunes etter Jahn Teigen-hyllesten «Det Vakreste som fins». Singelen «Supernova», som for øvrig introduserte Julie Bergan for et bredt publikum, ble raskt sertifisert med vanvittige 14 x Platina trofé.

 Over 10 år som artister er tilbakelagt, men hitmaskinen Cir.Cuz ruller utvilsomt videre i høyt tempo og er snart ute med ny musikk og klar for livekonserter.