24. juli

Odd René Andersen

Pris: 495,-

Kjøp billett Bestill bord

Dørene åpner:

18:00

Konsertstart:

20:00

Publikum:

Sittende

Aldersgrense:

20år

Stjernekamp-vinneren til Wrightegaarden

Soulveteranen Odd René Andersen gikk suverent til topps i årets Stjernekamp på NRK. Onsdag 24. juli er han på plass med eget band på Wrightegaarden i Langesund.

- Jeg gleder meg vilt til å møte publikum. Det er publikums møtene dette yrket virkelig handler om, sier mannen med en av Norges udiskutabelt største stemmer.

Gjennom ni Stjernekamp-episoder i høst leverte Odd René en av tidenes sterkeste rekker med opptredener i den prestisjetunge konkurransen. I finalen 4. november overgikk han nærmest seg selv og rundet av parademarsjen på mesterlig vis.

Selv er han ydmyk til seieren og vet at det ligger mye støtte og innsats fra publikum og fans bak et slikt resultat. 

Ventet i ti år

- Jeg har aldri før tenkt at denne typen TV-programmer og konkurranser er noe for meg. Da jeg endelig sa ja til å være med, etter ti år med forespørsler,  kunne jeg ikke gjøre annet enn det jeg har gjort hele karrieren; gå inn i stoffet, sette min egen signatur på det og hele tiden ha fokus på kontakt med publikum. Nå er jeg vanvittig glad for at jeg sa ja. Jeg har fått en helt ny vår som artist og gleder meg til å dele denne opplevelser med publikum over hele landet.  

For noen var Odd René Andersen et ganske ubeskrevet blad før årets Stjernekamp. For andre har han vært et forbilde, idol og en nærmest myteomspunnet artist og musiker i en årrekke. 

Startet med Dream Police

De som har fulgt med på Odd Renés karriere de siste årene kjenner ham kanskje som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police, eller som flittig benyttet solist med storband, kor og orkestre over hele landet. Han har flere legendariske TV-opptredener på samvittigheten – ikke minst i programserien Beat for Beat og senest selvfølgelig i fjorårets Stjernekamp på NRK.

 Odd René Andersen var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. To soloalbum, «Break of dawn» og «Good company» fra 1995 og 1996 ga ham solid salg og flere radiohiter, og sikret ham oppdrag for storheter som Tina Turner, Joe Cocker og John Hiatt. Odd René var også spesielt utvalgt korist for Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo Spektrum i 2001.

Gjør klar for en musikalsk opplevelse av de sjeldne – med en vokalist av eksepsjonelt

Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring