3. august

Matoma & Soppgirobygget

Support: Metropolen

Pris: 795,-

Kjøp billett Bestill bord

Dørene åpner:

18:00

Konsertstart:

20:00

Publikum:

Stående

Aldersgrense:

18år

Siden debuten i 2015, har artisten og produsenten Matoma gått fra å poste egenproduserte låter på SoundCloud fra gutterommet, til å bli en av de største internasjonale stjernene innen dansemusikk.

Han har sluppet en rekke singler, to album og samarbeidet med storheter som DuaLipa og Snoop Dogg. Til sammen har låtene til artisten fra Flisa blitt strømmet i overkant av svimlende 2 milliarder ganger. Matoma lager musikk med en uimotståelig energi, fengende melodier og relaterbare historier som kan få liv enhver fest, få deg i humør hver eneste morgen, eller være til trøst i tunge stunder-på tvers av sjangre, men alltid med positivitet og en følelse av at alt er mulig.

Lydbildet til Matoma er krydret med vintage synther og varmen fra live instrumentasjon fra ekte musikere. Det er også et resultat av å inneha den hele og fulle kreative friheten i sin karriere. Matomas musikk er en naturlig forlengelse av mannen selv; den soniske ekvivalenten til hans strålende, lykkelige smil og konstante søken etter å finne måter å ha en positiv innvirkning på verden.

Support: Soppgirobygget

Etter flere år som en av de største innen festmusikk har Soppgirobygget markert seg på topplistene med megahits som «Afterski», «Domen», «Kjøpe hele Sverige» og nå «Viva La Vida". Duoen kan vise til over 250 millioner streams og 300+ konserter i hele Norden, og leverer et av landets hardeste live-shows.

Får du ikke nok?

Hold deg oppdatert på det som skjer på Wrightegaarden med vårt nyhetsbrev!

Ved å klikke «Meld på» godtar du vår personvernerklæring