Styve og Totland

Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har Heine Totland og Gisle Børge Styve etablert et stadig større og svært trofast publikum. Sammen har de to vestlendingene noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på og som fortsetter å begeistre publikum. Torsdag 23. juli kan du oppleve Styve og Totland på Wrightegaarden.

Gisle Børge og Heine kom sammen ved en slags tilfeldighet i en episode av Beat For Beat i 1999. De gjorde en fantastisk versjon av klassikeren «He Ain´t Heavy», som senere har blitt et av de mest populære klippene fra programmet på YouTube. Etter dette begynte de fra tid til annen å opptre sammen.

I 2006 bestemte de seg for å lage et helt konsertprogram og begynne å gjøre offentlige konserter. Billettsalget var påfallende godt, og siden har de aldri sett seg tilbake. I 2014 satte de sammen en forestilling på sin egen måte, som ble kalt «Musikk e komme for å bli». Der forente de nok en gang sin musikalitet, humor, grenseløse energi og ren skjær glede. De hadde premiere på Ole Bull i Bergen i november 2014 og på Latter i Oslo i januar 2016. «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter i Bergen, Oslo og på turne over hele landet

“Musikk folkens” starter der deres forrige forestilling sluttet. Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner. «Musikk Folkens» er en musikalsk humorforestilling av høy kvalitet. Styve & Totland briljerer med sin musikalitet og evne til å få frem en god latter i møte med publikum. Denne gangen utvides også det musikalske bildet og uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av ny mandolin, et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! De gleder seg over hverandre og sitt publikum.

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

TORSDAG 23. JULI

495,- pluss avgift

Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *