StandUpNorge: Rasmus Wold,Mads Hadler, Jonna Støme

Denne sommeren kan du oppleve noen av norges beste komikere på Wrightegaarden. Med bordservering og sitteplasser kan vi så og si garantere en lystig opplevelse i Wrightehagen denne kvelden. Stand Up Norge har satt sammen et knippe komikere som garantert vil trimme lattermusklene og bidra til at sommeren i Langesund blir enda morsommere.

Rasmus Wold

«Rasmus Wold er et stjerneskudd som får et stadig større publikum gjennom fantastisk morsom og intelligent standup og imponerende innsats i gullrekka på NRK»

Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.

Rasmus er i tillegg fast paneldeltager i Ramm, ferdig, gå! som nå går inn i sin andre sesong på NRK1, og er dessuten en profilert Liverpool-fan som stadig dukker opp i ulike sportsprogrammer.

På scenen er han rett og slett strålende! Han tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han har en svakhet for å leke med ord og er ikke redd for å si ting som kan være politisk ukorrekt. Rasmus er en stjerne som skal bli enda større, han ble nylig nominert til Stå Opp-prisen 2019!

Mads Hadler

«Kongen av skjult teater er også en fantastisk standupkomiker og foredragsholder!»

Mads Hadler er en fast inventar på Latters klubbscene og har i over ti år livnært seg som standupkomiker, konferansier og foredragsholder. Han er i tillegg en av landets mest etterspurte i sjangeren skjult teater.

Som standup’er tar han gjerne utgangspunkt i selvironiske betraktninger, gode observasjoner eller aktuelle hendelser. Mads får alle til å le, enten det er gutta på gølvet eller Preben i Porschen.

Når han bedriver skjult teater er han virkelig i en klasse for seg. Hans flamboyante, utadvendte og ekstremt oppmerksomhetsglade alter ego har underholdt flere hundre firmaer og lurt de som ikke lar seg lure, blant annet PST(!). Dette må rett og slett bare oppleves.

I minglesettinger er han en mester til å få folk til å føle seg vel og fra scenen kan han fremføre spesialskrevne foredrag, ofte beskrevet som «det hysteriske foredraget alle snakker om men ingen husker hva handlet om».

 

Jonna Støme

Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.

I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt faenskap». Året etter var han en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med blant annet Thomas Giertsen og Espen Eckbo på Latters hovedscene. Siden da har han vært med på flere versjoner av både Julelatter og Sommerlatter og underholdt på små og store scener og arrangementer over hele Norge.

Han har også bred erfaring som TV-fjes og programleder, blant som en del av gullrekka på NRK i underholdningsprogrammet «Showbiz». Jonna hadde også flere strålende bidrag i begge sesongene av ”Latter Live”.

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

ONSDAG 8. JULI

350,- pluss avgift

Dørene åpner kl. 20.00
Start kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *