StandUpNorge: Johan Golden, Henrik Overaa Bjørnson, Bjørn-Henning Ødegaard

Denne sommeren kan du oppleve noen av norges beste komikere på Wrightegaarden. Med bordservering og sitteplasser kan vi så og si garantere en lystig opplevelse i Wrightehagen denne kvelden. Stand Up Norge har satt sammen et knippe komikere som garantert vil trimme lattermusklene og bidra til at sommeren i Langesund blir enda morsommere.

Johan Golden

«Formen er tradisjonell standup, særdeles velgjort, godt strukturert, og med jevnlige høydepunkter»

Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger.

Sammen med sin faste makker Antonsen fikk Golden æren av å åpne Latter i 2004 med forestillingen «Tilnærmet lik sant». Siden den gang har han vært tilbake på scenen med jevne mellomrom, blant annet med soloforestillingene ”Diktator” (2014) som resulterte i Komiprisen for årets standupkomiker. I 2017 hadde han premiere på ”Halve Norges Golden” som også fikk strålende mottagelse fra presse og publikum. Hver fredag underholder Golden store deler av landet via Misjonen på P4 og Nytt på Nytt på NRK1, men spør du oss er han på sitt aller beste når han står på scenen.

 

Henrik Overaa Bjørnson

Henrik Overaa Bjørnson er en komiker stappfull av sjarm, energi og inkluderende humor. Han har underholdt på små og store standupscener i ti år og er et fast innslag på Latters Klubbscene, både som standup’er og konferansier. Sammen med Halvor Johansson og Olav Svarstad Haugland er han programleder for den populære morgensendingen ”Stå Opp” på Radio Rock.

Henrik har mange strenger å spille på, inkludert gitar. Han kan han spesialskrive en sang til alle slags arrangement, enten det er konferanse, kick-off eller julebordet. Den siste tiden har også Henrik blitt mer og mer populær på skjult teater-fronten. Han gjør forskjellige karakter etter ønske fra kunden og har blant annet gjort stor suksess som servitør, foredragsholder, guide på Nasjonalgalleriet eller en nyansatt.

Henrik står også bak sommershowsuksessen i Ålesund, som har blitt belønnet med terningkast 5 hele to ganger. I tillegg har han vært ansatt på Teatret Vårt i Molde og driver en egen standupklubb i hjembyen.

«En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering»

 

Bjørn-Henning Ødegaard

Bjørn-Henning er ikke bare en publikumsfavoritt, han er også en favoritt blant komikerne. Han fikk strålende mottagelse fra latterpublikummet etter Julelatter 2015 og Julelatter 2017 og hans bidrag til ”Latter Live” på NRK var blant seriens mest populære. Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter.

Som en av to programledere i Konspirasjonspodden, en av Norges største podcaster, når Bjørn-Henning ut til et stort publikum hver uke. Han er fast inventar på Latters klubbscene og er svært ettertraktet som konferansiér eller humorinnslag på bedriftsmarkedet.

 

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

ONSDAG 22. JULI

350,- pluss avgift

Dørene åpner kl. 20.00
Start kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *