Vinni & Timbuktu (18år)

Dato:

5. august

Tidspunkt:

20:00

En kveld, to konserter!
Vinni: ca 20:00
Timbuktu: ca 21:30

For bordreservasjoner, send epost til: bordbestilling@wrightegaarden.no

Vinni:
Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, slo først gjennom som frontfigur i duoen Paperboys. Med hits som «Barcelona» og «Lonesome Traveller» tok de landet med storm, og var i en årrekke sentrale i det norske hip hop miljøet. Etter å ha deltatt på tv-suksessene «Hver Gang Vi Møtes» og «Kompani Lauritzen» ble han virkelig allemannseie og stadig flere har fått øynene opp for hitmakeren som har servert oss radio- favorittene «Stjernestøv», «Sommerfuggel i Vinterland» og God Morgen Norge». I tillegg til å toppe listene utallige ganger, kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet.

Timbuktu:
Timbuktu går tilbake til sine røtter med et klassisk hiphop-show med de gamle vennene Julimar Santos, Esther Kirabo ochDJ Large.

Timbuktu er en av Skandinavias mest populære artister, og er de siste årene blitt allemannseie også utenfor hiphopmiljøet. Han har etablert seg selv som en viktig politisk rapper som henter musikalsk inspirasjon fra folkemusikk, amerikansk blues og musikk fra Vest-Afrika og Jamaica. Med hits som “Alla vil till himmelen”, “Det löser sej” og “The botten is nådd” er han kjent for å lage fest, men musikken hans har flere dimensjoner enn som så, noen tildelingen av Nordisk Råds språkpris for 2011 bekreftet. Timbuktu har gjennom de 15 årene han vært aktiv som plateartist fått til mer enn de fleste. Han har totalt 10soloalbum, vunnet Grammis og P3 Guld (i Sverige) og konstant turnert i Sverige og Norge. Han har også vært programleder for radio-og TV-program som P3 HipHop, Musikhjälpen och Jasons Spellista.