The September When

The September When

  • lørdag 27. juli
  • Dører kl 19:00
  • Konsertstart kl 21:00
  • 18 års aldersgrense

”Bullet me, Bullet me. I take the full responsibility,” sang hele Norge i kor. I sommer kan du oppleve det samme igjen. Morten Abel og The September When har funnet tilbake! 27. juli tar de turen til Wrightegaarden. For en kveld du har i vente.

Med en imponerende rekke av utgivelser, blant annet klassikerne ”Huggermugger” og ”Mother I’ve Been Kissed”, satt The September When en ny standard for norsk rock. En standard som har tålt tidens tann og for mange bare blitt bedre med årene. I sommer blir det en sann fryd å gjenoppdage og synge med til ”Bullet me”, ”Cries Like a Baby”, ”Can I Trust You” og flere andre hits fra et rockeband som har satt sine spor og vil fortsette å gjøre det.

Etter årevis med suksess ble The September When oppløst i 1996. I 2008 gjenforentes de foran 20 000 mennesker i Stavanger sentrum. Deretter fulgte albumet Judas Kiss (2009) og en turné som ble avsluttet med full fest i Oslo Spektrum. I 2013 mistet bandet Morten Mølster. Inn kom to musikanter som bringer noe nytt til bandet, samtidig som de viderefører det Mølster sto for.

Gled deg til en feststemt sommerkveld med et av Norges beste live-band. Morten Abel og The September When er klare for å gi deg en konsertopplevelse av de sjeldne. Skaff deg billetter i dag og gled deg til lyden av sommer hos oss på Wrightegaarden.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt før alle andre!