Smokie

Support: Bonnie And The Jets

Dato:

23. juni

Tidspunkt:

21:00

Smokie turnerer i Norge igjen og kommer tilbake til oss!

Smokie er det evig populære bandet som slo gjennom med låten «If You Think You Know How to Love Me» i 1975. Året etter kom megahiten «Living Next Door to Alice» som ble liggende i hele 33 uker på VG-listen, lenger enn Beatles!
Smokie fortsatte å levere store slagere som «Lay Back in the Arms of Someone» og «Have You Ever Seen the Rain» til langt ut på 90-tallet. Siden den gang har Smokie beholdt sin popularitet i Norge, og bandet vender tilbake med jevne mellomrom for å tilfredstille den trofaste fansen.
Smokie har solgt nesten to millioner plater bare i Norge. Det er derfor ingen tvil om at bandet har overvekt i bagasjen av gode, gamle låter som skal spilles for et engasjert publikum også i disse dager.

Support: Bonnie And The Jets

Soul-Rock!

Bonnie And The Jets er et navn du bør følge med på! Helt siden sin debutsingel “Same Old Game” har Bonnie And The Jets fått gode omtaler, både av utenlandsk og norsk radio. De gav ut sitt debutalbum august i fjor og har allerede rukket å få musikken sin spredd langt utover landegrensene. I januar i år vant de prisen for beste låt i den britiske radioen WigWam for låta “Endless Summer”!

Som Rune Fredstad i Kulturblekka skrev i sin anmeldelse av debutlåta deres: “Det er annerledes, særegent, og smått hypnotiserende. Det er personlighet i bøtter og spann. Alt servert av et band som åpenbart gir blaffen i det ordinære og kjører sin egen greie fullt ut!”

Bonnie And The Jets frontes av låtskriver og vokalist Caroline “Bonnie” Bonnet, gitarist Dagfin Hjorth Hovind, trommis Eiliv Sagrusten, tangentør Kristian Wentzel, på kor Johanna Dahl Bryne og på bass Tage Lægreid Olsen.