Oslo Ess, The Dogs og Raga Rockers

Oslo Ess, The Dogs og Raga Rockers

  • lørdag 03. august
  • Dører kl 18:00
  • Konsertstart kl 19:00
  • 18 års aldersgrense

I august kommer det til å lukte svidd på Wrightegaarden! Vi er stolte av å presentere Rock i Hagen, et helt nytt konsertkonsept hvor vi gir deg tre av landets beste rockeband på en og samme dag!

Lørdag 3. august kan du oppleve landets beste norskspråklige punkrockband Oslo Ess, kompromissløse The Dogs med Kristopher Schau og legendariske Raga Rockers i intime omgivelser. Dette blir rått!

Oslo Ess har i årevis levert solid punkrock av høy klasse. De har toppet VG-lista to ganger, satt norgesrekord med antall spilte konserter pr. år og solgt ut konserter i hele Norge. Bevæpnet med rått talent og hits som ”Bislet Stadion”, ”Caroline” og ”Alt jeg trenger” kommer de til Wrightegaarden for å lage liv!

The Dogs med Kristopher Schau som frontfigur har etablert seg som et av landets mest hardtarbeidende rockeband. Resultatet er blodekte rock og et forrykende live-show. The Dogs holder seg til suksessoppskriften som så langt har gitt oss 7 album og en lang rekke konserter. ”Vi vil bare lage best mulig musikk innenfor vårt eget univers, og det synes vi at vi har klart igjen,” sier Kristopher Schau som lover en kveld i rockens tegn.

Raga Rockers trenger knapt noen innledning. Legender. Rockepoesi. Hyllet av hele Norge og betegnet som en av ”De fire store” i norsk rock. Få med deg ikonet Michael Krohn, hans musikere og låter som ”Noen å hate”, ”Fritt liv”, ”Hun er fri” og enda flere. Bandet fortsetter å levere fantastiske konserter. Publikum roper bare etter mer. Nå får de det på Wrightegaarden!

Rock i Hagen er nytt av året. En hel dag dedikert til ekte rock og skikkelig fest. Det er bare å samle gjengen, vekke din indre rocker og sikre deg innpass til rockehimmelen nå.

PS – under Rock i Hagen har vi stengt restauranten for sesongen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt før alle andre!