Ingenting

Ingenting

  • torsdag 01. august
  • Dører kl 19:00
  • Konsertstart kl 21:00
  • 18 års aldersgrense

«Det de mangler i originalitet (og subtile tekster) tar de igjen i fullt monn via et fandenivoldsk humør og tempo som burde borge for rimelig heftige konsertopplevelser», skrev Stein Østbø i VG om albumet «Kjempegreier» i 2008. 1. august står Ingenting på scenen på Wrightegaarden klar til å levere nettopp det.

Ingenting tok sine første ustøe steg i Sandnes i 1989, og har siden rocket seg på dialekt gjennom en så lang og innholdsrik historie at den hadde gjort seg som spillefilm. Diskografien har strukket seg til 10 album, inkludert to samlealbum og et livealbum, og har alltid splittet anmelderne. For albumet «Dill & Dall» i 1996 presterte Ingenting både å få en 5-er i VG under tittelen «Glitrende norsk» og samtidig få Audun Vinger (da Natt og Dag, nå Dagens Næringsliv) til å formulere «Musikken er dritt, tekstene er dritt, tanken bak er dritt og bandets fans er dritt». Blandet kritikk stoppet derimot verken Ingenting eller fansen fra å rocke videre i skjønn forening.

I dag, 30 år siden starten, er Ingenting et fengende og voldsomt velspillende liveband med slagere som «Liden», «Gje faen i det», «Salg i dag» og «HIV positiv» godt plassert på setlista. Her er det bare å varme opp både gliset, stemmebåndet og nakkemuskulaturen, for alt kommer til å få kjørt seg når Ingenting spiller opp til upretensiøs og befriende rock.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt før alle andre!