Hagefestivalen presenterer: Tor Ærlig og Detektivene

Hagefestivalen presenterer: Tor Ærlig og Detektivene

  • mandag 02. juli
  • Dører kl 21:00
  • Konsertstart kl 22:00
  • 18 års aldersgrense

Opplev ny norsk musikk!

Hagefestivalen presenterer er vårt klubbkonsept, der du kan oppleve den beste nye norske musikken. Både lokalt og nasjonalt. CC er alltid kr. 100,-

Det som først og fremst kjennetegner Tor Ærlig og Detektivene er fengende låter, intelligente tekster og en innstilling om å gi jernet live. Tekstene spinner et krim noir-univers rundt temaer som mord, kjærlighet, hevn og hybris.

Musikalsk veksler Tor Ærlig og Detektivene mellom tøff rock, skarytmer, punk, psykedelisk pop, soul og moderne skillingsviser.

Første utgivelse fra bandet var EP'en Columbo, og åpningslåta Ti tusen timer har blitt spilt på Herreavdelingen på Nrk radio opptil flere ganger. Nylig kom singelen Jeg & meg, en forsmak på debut-albumet som er planlagt utgitt høsten 2018.

Vokalist og låtskriver Tor Erling Naas har bakgrunn fra bandet Kaptein Tordenbrak som ble kjent med radiohiten "Generasjon f.eks.", og er også kjent som tegneserieskaper og forfatter. Med i bandet er Carsten Cesh Holt (bass), Kim Wild (trommer), Gjermund Ulvang Hagen (sologitar) og Langesunds egen Frank Robert Thomsen (Keyboard, banjo og mandolin).

Her er en omtale fra den populære musikkbloggen The Wilhelmsens (fra før Frank ble med i bandet): "Tor Erling er altså Tor Ærlig, og Detektivene er litt av en bande. Bassist er ingen ringere enn Cesh, og fy fanden for en bassist den mannen er. I tillegg korer han, og er tungt inne i bildet når låtene skal arrangeres. På trommer herjer Kim Wild, som sammen med Cesh utgjør en duo som virkelig kan kalles kompkompiser. De gjør en fabelaktig jobb på Columbo. Gitarist er for meg ukjente Gjermund Ulvang Hagen, en kar jeg regner med at jeg ikke har hørt det siste fra. Den karen lirer av seg noen alldeles heftige riff på de seks låtene som utgjør dette mini-albumet."

Foto Kent Steinhaug