Hagefestivalen presenterer: dasBody

Hagefestivalen presenterer: dasBody

  • mandag 16. juli
  • Dører kl 21:00
  • Konsertstart kl 22:00
  • 18 års aldersgrense

Opplev ny norsk musikk!

Hagefestivalen presenterer er vårt klubbkonsept, der du kan oppleve den beste nye norske musikken. Både lokalt og nasjonalt. CC er alltid kr. 100,-

Das Body er et nytt Osloband med den eksentriske Ellie Linden i front. De spilte sine aller første konserter i januar i år, og fikk voldsom respons på disse. På grunnlag av debutkonsertene og en hjemmelaget demo fikk de en avtale med den internasjonale konsertarrangøren FKP Scorpio og ble booket til tre konserter på Bylarm i mars.

Konsertene på Bylarm ga enda mer medvind, og Dagsavisen skrev bl.a: «De både ser og høres ut som stjerner» og at «Låta Know My Name kan være den beste nye på hele festivalen i år». Lignende omtaler kom også i internasjonale medier som besøkte bylarm, og i april signerte Das Body med det amerikanske labelet Luminelle Records. De kommer med sin første singel i juni, og følger opp med debut-EPen etter sommeren. I konsertformatet blander de sine eksentriske elementer med bevisste pop klisjeer, og stemmen til Ellie Linden er limet som skaper en sterk og uventet konsekvens i lyden.