CC Cowboys

Support: hobo train

Dato:

29. juli

Tidspunkt:

21:00

«Vi gir oss aldri. Vi er CC Cowboys!»

Et av landets mest historiske band feiret 30 år i 2020. CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: «Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum». Deres første album, Blodsbrødre, solgte 90 000 eksemplarer, og singelen «Harry» solgte 20 000 selv. Den ble samtidig en landeplage og en låt enormt mange fortsatt har et sterkt forhold til. Bandet hadde et opphold mellom 1998 til 2001, men kom da tilbake med en ny besetning bestående med de da ferske medlemmene Jørn Christensen og Per Vestaby. Med nye lagkamerater, fortsatte Magnus Grønneberg og Agne Sæther å bygge opp CC Cowboys til å bli ett av Norges mest populære og hardtarbeidende band. Som i dag kan se tilbake på en katalog bestående av 12 studioalbum, i tillegg til et par livealbum og samlealbum. Senest ut var 2018s Perfekt normal, som blant annet ble omtalt som «overraskende vital fra Fredrikstads svar på Rolling Stones» av Dagbladet.

Support: Hobo Train

Bandet ble opprinnelig «født og oppvokst» i Moss i 1997 da de startet opp med sin første konsert på hjemmebane. Sjangeren valgte de tidlig og de fleste låtene kunne plasseres i sjangeren country-rock med innslag fra øvrige sjangere. Toget skjøt fart fra første stasjon og ble senere oppvarmingsband for kjente navn som Bill Booth, Kim Larsen og DDE.

Bandets særegne stil er en trio med 3-stemt vokal som krydrer det samstemte bandet i en god blanding av egenprodusert og coverlåter, innenfor flere sjangre. Bandet garanterer meget god kvalitet på sang og musikk og en underholdende konsert som passer for de fleste musikkglade mennesker, som skaffer seg en billett med Hobo Train.

Bandet består av følgende: Petter Kviltu (trommer), Thomas Wold (vokal/gitar), Trygve Sandnes (gitar), John Kamphaug (bass), Laila Aarmo (vokal) og Kristin Skomakerstuen (vokal) Gary Brun (Lydmann)