Bigbang m.support Lady T band

Dato:

20. juli

Tidspunkt:

21:00

Pris:

595,-

Billett:

Kjøp billett

I 2022 er det 30 år siden Øystein Greni la skateboardet på hylla etter en kneskade og fant fram gitaren. Knallhard jobbing og Internasjonal suksess som skateboarder måtte vike for musikken, hans andre store lidenskap. Allerede noen måneder etter starten hadde Bigbang sin første opptreden på Bootleg TV. Det tok derimot åtte år før de erobret VG-lista for første gang med “Girl in Oslo”, en stor hit rett på innsiden av det nye millenniet.
Siden den gang har hele ni albumutgivelser vært innom norges offisielle toppliste og de fleste av dem har nådd førsteplassen.

Bigbang og Greni går et aktivt jubileumsår i møte. Greni var med i siste sesong av TV2s “Hver Gang Vi Møtes” sammen med Arif, Myra, Tix, Stig Brenner (tidl. Unge Ferrari), May Britt Andersen, Bernhoft og Anna of The North. Et nytt studioalbum er på trappene og sommeren er satt av til å endelig besøke festivalene som måtte stenge ned under pandemien. Det jobbes med gjenutgivelse av hele albumkatalogen på vinyl, og kanskje blir det tid til noen spesielle konserter i den forbindelse. Øystein Greni har vært den røde tråden i Bigbang gjennom flere personell utskiftninger, men line-upen med Nikolai Hængsle på bass og Olaf Olsen på trommer er fundamentet på så mange hitalbum, og over så lang tid at de fleste betrakter det som trioens klassiske besetning.

NB: Hvis du har booket bord på terrassen er det spiseplikt, og da gjelder følgende konsertmeny:
https://wrightegaarden.no/assets/20.-juli-Bigbang.pdf