Åge Aleksandersen & Sambandet

Support: Hobo Train

Dato:

6. juli

Tidspunkt:

21:00

ÅGE ALEKSANDERSEN: Vokalist, gitarist og komponist, f. 21.03.1949 i Namsos. Av mange regnet for å være Norges ukronete rockekonge, i tillegg til å være mannen bak det som er blitt omtalt som den norske populærmusikkens nasjonalsang: «Lys og varme». Så stor betydning har denne sangen hatt, at Aleksandersen karakteriseres som en nasjonalskald på linje med Alf Prøysen. I tillegg til å ha komponert en rekke av de mest kjente poplåtene i norsk musikkhistorie, er Åge Aleksandersen kjent som en mann med et brennende politisk engasjement. Han evner også å være nådeløst ærlig og personlig i sine sanger, samtidig som han klarer å verne om sin familie og sitt privatliv.

Vi gleder oss stort til å få Åge tilbake igjen på Wrightegaarden.

Support: Hobo Train

Bandet ble opprinnelig «født og oppvokst» i Moss i 1997 da de startet opp med sin første konsert på hjemmebane. Sjangeren valgte de tidlig og de fleste låtene kunne plasseres i sjangeren country-rock med innslag fra øvrige sjangere. Toget skjøt fart fra første stasjon og ble senere oppvarmingsband for kjente navn som Bill Booth, Kim Larsen og DDE.

Bandets særegne stil er en trio med 3-stemt vokal som krydrer det samstemte bandet i en god blanding av egenprodusert og coverlåter, innenfor flere sjangre. Bandet garanterer meget god kvalitet på sang og musikk og en underholdende konsert som passer for de fleste musikkglade mennesker, som skaffer seg en billett med Hobo Train.

Bandet består av følgende: Petter Kviltu (trommer), Thomas Wold (vokal/gitar), Trygve Sandnes (gitar), John Kamphaug (bass), Laila Aarmo (vokal) og Kristin Skomakerstuen (vokal) Gary Brun (Lydmann)