Personvern og cookies

Personvern er viktig for både våre kunder og oss på Wrightegaarden. Vi er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern, og all vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning.

 

Personvernerklæringen gjelder bruk av våre produkter og tjenester, samt besøk på våre nettsider fra og med 1. juli 2018.

Behandlingsansvarlig

Wrightegaarden, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Ved bestilling av bord

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er Wrightegaarden AS. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen.

Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Vi bruker betalingsløsningen Stripe for å håndtere betaling. Les mer om personvern og datasikkerhet hos Stripe.

Nyhetsbrev

Wrightegaarden sender ut nyhetsbrev 0-4 ganger per måned via e-post. Frekvensen vil variere etter aktivitetsnivået hos Wrightegaarden, og derfor være høyere i sommermånedene. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en epostadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. Epostadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Epostadresse og navn brukes ikke til noe annet enn nyhetsbrev.

Cookies (Informasjonskapsler)

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Wrightegaarden bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedet bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.

Ved å benytte nettstedet til Wrightegaarden samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.

 

Wrightegaarden bruker følgende informasjonskapsler:

Google Analytics

Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).

Facebook Pixel

En Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.

AppNexus

Dette er en tredjeparts-cookie fra annonseringssystemet AppNexus. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring på nettaviser og andre digitale kanaler.

Statistikk

Wrightegaarden bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på vårt nettsted slik at vi kan utvikle og forbedre gjennom å forstå hvordan det brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics, slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger
  • antall besøk
  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker.

Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.