Manfred Mann’s Earth Band

«Et høydepunkt i Drammen Teaters historie for rock’n roll» skrev anmelderen i Drammens Tidende etter at Manfred Mann’s Earth Band hadde gjestet Drammens Teater for første gang i 2014. Da bandet gikk på scenen den kvelden hadde konserten vær utsolgt i to måneder.

Manfred Mann’s Earth band ble startet i 1971. Planen deres var å være et kompromissløst band med musikken i sentrum, men med et litt mer salgbart tilsnitt enn mye av den progressive rocken på den tiden. Det lyktes de med både musikalsk og kommersielt.

Det store gjennombruddet kom med Bruce Springsteen-låten «Blinded by the Light» fra albumet «The Roaring Silence» i 1977. «Davy’s on the Road Again» fra bandets neste album og «Watch» fra 1978 ble også store hits. Sistnevnte lå på den norske hitlista i 30 uker.

Manfred Mann’s Earth Band har holdt på uttrykket sitt og opprettholdt sin høye standard. Det er et svært vitalt og energisk band går på scenen nærmere 50 år etter starten. Setter du pris på musikere i verdensklasse som får spillerom til å utfolde seg i? Det er bare å glede seg til fredag 3. juli på Wrightegaarden

Lytt på Spotify

Fredag 3. juli

550,- pluss avgift

Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *