John Olav Hovde + Support: Frode Heggeli Kvisvik

John Olav Hovde

«Ypperlig heartlandrock på norsk», uttalte P13 etter å ha hørt John Olav Hovdes debutalbum, Fantomfeber fra 2017. Hovde, med bakgrunn som musiker med en lang rekke band og artister, begynte i 2016 å spille konserter og gi ut musikk under eget navn. Livssituasjonen sørget for at bandøvinger ble byttet ut med låtskriving. Det gikk imidlertid ikke lang tid før et superlag av musikanter var samlet og de spede visene tok mer og mer form som et lekent rockeband.

Nikkene til Bruce Springsteen og Tom Petty er tydelige, men Hovde og bandet henter også inspirasjon fra artister som Håkan Hellström, Wilco og The War on Drugs. Her får du tekstdrevet, leken gitarrock. John Olav Hovdes andre album kommer ut 25. september.

John Olav Hovde: vokal, gitar
Anders Hofstad Sørås: gitar, pedal steel, vokal
Thomas Helgaseth: bass, vokal
Christian Skaugen: trommer, vokal

 Frode Heggeli Kvisvik

Frode presenterer egne låter fra sitt mangeårige liv som musiker. Han har enda ikke utgitt noe av sitt eget materiale, men det jobbes med å gjøre nye innspillinger og vi håper å høre mer fra Frode i en ikke alt for fjern fremtid. Frodes musikk er forankret i roots og rock, med islett av både folk, viser, pop og soul.

 

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

Lytt på Spotify

TIRSDAG 28. JULI

200,- pluss avgift

Dørene åpner kl 19:00
Konsertstart kl 20:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *