Sov godt. Alltid.

I Langesund setter vi pris på en god natts søvn. Det gjør både konsertopplevelsen og dagen derpå litt bedre. Om du ikke sover i båten ved brygga, tusler hjem til hytta eller overnatter hos venner, har du disse flotte stedene å velge blant.

Victoria Gjestgiveri

Tlf. 35 97 32 54
Tordenskjoldsgate 1, 3970 Langesund
victoriagjestgiveri.no

Quality Hotel & Resort Skjærgården Badepark

Tlf. 35 97 81 00
Stathelleveien 35, Langesund 3970, Norge
badeparken.no

Langesund Bad

Tlf. 35 97 35 29
Badeveien 5, 3970 Langesund
langesundbad.no

Har du billetter fra 2020?

Vi er i år som i fjor pålagt store begrensninger. Det gjør at vi kan få vanskeligheter med å innfri billettbytte til akkurat den konserten du ønsker deg.

Det er reservert 100 billetter til hver konsert til bytteordning. Send dine gamle billetter til bytteordning@wrightegaarden.no og skriv hvilken konsert du vil bytte de til, så håper vi at alle får billetter til konserten de ønsker seg. Du får svar innen 3 dager.

Vi er svært lei oss for situasjonen og skulle så klart ønske vi kunne refundert alle billettene. Det har vi dessverre ikke mulighet til og forsøker med bytteordningen å gjøre det vi kan.

Tilrettelagt for funksjonshemmede

Wrightegaarden er for alle! Derfor er hagen godt egnet og tilpasset rullestolbrukere. På venstre side av Storscenen er det et eget handicaptoalett. Ved besøk på terrassen vil våre ansatte selvfølgelig hjelpe til på alle mulige måter.

Vi aksepterer ledsagerbevis. Det betyr at kortinnehaver kjøper én billett og ledsager kan være gratis følge. Sånt blir det god stemning av.

Aldersgrense

Alle konserter på Storscenen har 18-årsgrense, hvis ikke annet er annonsert.

Enkelte konserter kan de under 18 år komme inn i følge med foresatt eller verge. Både barn og voksen må ha gyldig billett og avstå fra alkohol. Vergeskjema må fylles ut ved innslipp.

Kontakt

Billettbestilling

Tlf 22 82 81 97
post@wrightegaarden.no

Andreas Kristiansen

Daglig leder
Tlf 481 90 819
andreas@wrightegaarden.no

Frode Kvisvik

Konsertansvarlig
Tlf 988 22 234
frode@wrightegaarden.no

Gruppebestilling

Tlf 22 82 81 49
post@wrightegaarden.no