Henning Kvitnes & Gutta i bandet

Se frem til en sommerkveld med favorittlåter som «Evig Eies» og «Sånne Som Oss». Torsdag 9. juli kommer Henning Kvitnes & Gutta i bandet til Wrightegaarden.

I 2018 hadde Henning Kvitnes jubileum både som menneske og artist. Det ble feiret med utgivelsen av albumet «60 runder rundt sola» og fulgt opp med turneen «40 år på vegen og 60 runder rundt sola». Turneen trakk nær 20 000 publikummere, og låtene på det nye albumet fikk strålende mottakelse fra publikum. 2019 ble i stor grad tilbrakt i samarbeid med flere andre artister, blant annet Åge Aleksandersen.

I år er Henning Kvitnes tilbake på veien. Med seg har han fem av Norges beste musikere i form av bandet «Gutta i bandet». Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og sommerens konserter vil by på en blanding av nye sanger, de meste kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av låter.

Torsdag 9. juli vil den lyse sommerkvelden på Wrightegaarden tonesettes av favorittlåter som «Evig Eies» og «Sånne Som Oss». Finnes det en bedre setting for en kjærestekveld? Vi bare spør.

Lytt på Spotify

torsdag 9. JUli

495,- pluss avgift

Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *