Graham Nash

To ganger i Rock and Roll Hall of Fame. To ganger i Songwriters Hall of Fame. Utallige verdenskjente låter. Onsdag 8. juli kommer legenden Graham Nash til Wrightegaarden.

Tidlig på 60-tallet var Graham Nash med og startet The Hollies, en av Storbritannias mest suksessrike popgrupper. Han har spilt i konstellasjonene Crosby, Stills, Nash & Young, trioen Crosby, Stills & Nash og duoen Crosby/Nash. I tillegg har han utgitt seks soloalbum, fra debuten «Songs For Beginners» i 1971 til «This Path Tonight» i 2016.

Blant låtene hans er solohiten «Chicago», klassikerne han skrev til CSNY og CSN, som «Marrakesh Express», «Our House» og «Teach Your Children», samt ikoniske popperler med Hollies-signatur, som «Stop Stop Stop», «On A Carousel» og «Carrie Anne».

Graham Nash er innlemmet to ganger i Rock and Roll Hall of Fame, en gang med Crosby, Stills, Nash og en gang med The Hollies. Han er også innlemmet to ganger i Songwriters Hall of Fame, en gang som soloartist og en gang med CSN. Han kan også skryte av å ha en Grammy på hylla. Som om ikke det var nok, er Nash også en internasjonalt anerkjent fotograf og billedkunstner.

Lytt på Spotify

ONSDAG 8. JULI

595,- pluss avgift

Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *