Di Derre

«Det er ikke ofte jeg forlater et konsertlokale med en slik tilfredshet i kropp og sjel», skrev Tromsøs anmelder etter at Di Derre gjestet Borti Natta i 1993. 26 år senere vet bandet fremdeles å spre glede fra en scene.

På midten av 90-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Albumet «Jenter & Sånn» fra 1994 solgte over 190 000 eksemplarer, og siden den gang har bandet fått en selvfølgelig plass i den norske musikkulturen. I 2018 feiret Di Derre 25-årsjubileum med nytt album og påfølgende jubileumsturné. Albumet «Høyenhall» mottok strålende kritikker og singelen «Det går fint» har blitt en godt etablert radiohit.

Di Derre består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (tangenter), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Joner (gitar). Når de står på en scene er det så høy allsangfaktor at publikum må kunne sies å være en del av bandet. 

Lørdag 18. juli er Di Derre tilbake på Wrightegaarden for å fremføre gamle og nye slagere. Her blir det både «Jenter», «Rumba med Gunn» og «Det går fint». Vil du bli med i koret? Sikre deg billetter nå.

Lytt på Spotify

LØRDAG 18. JULI

450,- pluss avgift

Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *