deLillos

Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne har deLillos gjort seg fortjent til en plass som en av «de fire store» i norsk rock. Lørdag 27. juni er deLillos på plass på Wrightegaarden.

deLillos trenger ingen introduksjon. I over 30 år har bandet vært et av landets viktigste pop- og rockband, og har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold. Dette har blant gitt dem to Spellemannpriser i tillegg til en rekke nominasjoner i flere ulike kategorier.

I 2015 feiret deLillos 30 årsjubileum som plateartist med konserter over det ganske land. Turneen ble avsluttet med en 10 dagers konsert i Oslo, hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live. 

Bandet hviler ikke på gamle plater. Siden sommeren 2016 har deLillos gitt ut albumene «Peiling på seiling», «La oss ble fri for all nostalgi» og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker. 

I 2019 gjorde deLillos noe de aldri har prøvd tidligere, med utgivelse av hele fire (!) singler på digitale plattformer, samlet på to vinylsingler – «Se på et tre» og «Yoko». I januar 2020 kommer albumet «Dum som et menneske», før det skal spilles konserter over hele landet.

Lytt på Spotify

LØRDAG 27. JUNI

435,- pluss avgift

Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *