Chim, Adrian Sellevoll og Bølgen

Chim
Chim er en signert artist hos MTG Music og har spilt konserter i hele landet de siste ti årene. Han har laget mye god stemning med låter som «Til solen går ned», «Vi tar det i morra» og «Vinnersjel», og slapp også sitt debutalbum høsten 2019. Chim har over 10 millioner streams på låtene sine, og har vært listet på div radiostasjoner. Han gleder seg til å spille igjen etter en lengre pause, og 7. august ser du han her på Wrightegaarden.

Adrian Sellevoll
Adrian Sellevoll er for tiden en av landets største artister, og har tatt folket med storm! Han har deltatt i blant annet Farmen og Skal Vi Danse på TV2, og er et kjent ansikt i aviser og på TV. Han har sluppet flere låter som «Ha meg», «Se meg» og nå nylig «Boomerang!». Han streamer til både gull og platina, og har på kort tid bygd seg opp til å være en av de mest aktuelle på den norske scenen i nyere tid. Endelig blir han å se på Wrightegaarden i Langesund.

Bølgen
Bølgen har skrevet sangtekster siden han var ti år, men året skulle bli 2020 før han valgte å gi ut noe av musikken. Debutlåten «Er ikke verre» ble sluppet sommeren i nevnte år, og føk raskt til toppen av strømmelistene både på Spotify og på iTunes. Foruten å være en up and coming musikkartist har Bølgen også imponert stort på TikTok, der han blant annet deler videoer fra prosessen bak musikklagingen og andre artige påfunn. Bølgen er nå landets mest streamede artist og ligger for andre uken på toppen av VG lista med over 1 MILLION streams første uken på sin nyeste låt! Han kommer og gjør sin første konsert etter han toppet listene i Norge her hos oss i Langesund, og vi kan nesten ikke vente med å ønske Bølgen velkommen.

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

FREDAG 7. AUGUST

250,- pluss avgift

Dørene åpner kl. 20:00
Konsertstart kl. 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *