CC Cowboys

I 2020 er det 30 år siden CC Cowboys ga ut sitt første album, «Blodsbrødre». Det var albumet som blant annet ga oss de udødelige klassikerne «Vill, vakker og våt» og «Harry». Det feirer bandet med sin første turné siden 2018.

Siden starten i 1989 har CC Cowboys vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platinatroféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hitlåter på samvittigheten.

I juni 2018 kom bandets ellevte studioalbum, “Perfekt Normal”. De spilte inn dette materialet mer eller mindre live i studio, noe som kan høres på både energien og nerven. Albumet fikk strålende kritikker hvor blant annet Dagbladet rullet 5 på terningen. Turneen som fulgte ble avsluttet med to fulle hus på Rockefeller, der bandet fortalte at de ville ta en pause til 2020.

CC Cowboys er nå endelig tilbake. Med seg i bagasjen har de både gamle og nye klassikere. Det blir vilt. Det blir vakkert. Og forhåpentligvis skinner sommersolen over Wrightegaarden når CC Cowboys inntar scenen lørdag 20. juni.

Lytt på Spotify

LØRDAG 20. JUNI

495,- pluss avgift

Konsertstart kl 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *