ADVENTSKALENDER: Sjekk hvem som kommer i 2019!

BLOOD SWEAT & TEARS, Adam Douglas og deLillos skjuler seg bak luke 2 i adventskalenderen vår!

Forrige søndag åpnet vi første luke i adventskalenderen, her er luke nr 2: Blood, sweat and tears, deLillos og Adam Douglas er klare til å lage lyden av sommer i 2019. - Blood, Sweat & Tears er mer enn et band - de er et musikalsk eventyr som spenner over flere tiår med musikkhistorie. Med et utall klassiske album og hitsingler bak seg, sier Andreas Kristiansen, daglig leder ved Wrigthegaarden.

Få andre band kan vise til en historie tilbake til 1967 og en slagerparade bestående av spor som «Spinning Wheel», «You’ve Made Me So Very Happy», «I Can’t Quit Her», «Hi-De-Ho» og «Lucretia MacEvil».

Det digre bandet, med full blåsrekke, inntar Wrightegaarden 18. Juli!

DeLillos kommer neste sommer Et nytt gledelig bekjentskap på scenen nå i år er Stjernekamp-vinner Adam Douglas, han tar turen lørdag 29. juni neste år også. - Adam Douglas leverte en av sommerens sterkeste musikalske opplevelser. Det var en selvfølge at han måtte tilbake, sier Kristiansen.

Tilbake kommer også en av de fire store innen norsk rock – deLillos. De kommer fredag 26. juli. - De har vært hos oss en rekke ganger, men Lillos er og blir et av de aller beste banda vi har i landet. Sammen med låtskriver-kunsten til Lars Lillo og Beckstrøm har de en back-katalog full av låter vi alle kan. Kokken Tor, Suser av gårde, Min beibi dro avsted, og selvsagt Neste Sommer, sier Kristiansen.

Konsertprogrammet begynner altså å fylle seg opp, Toto, Madrugada, DiDerre, Eva Weel Skram pryder plakaten så langt.