ADEVENTSKALENDER: Tre nye artister klare for sommeren 2019!

Vi åpner idag førsteluke i adventskalender og bak luken skjuler det seg hele tre artister.

  • Vi er veldig stolte av å kunne fortelle at Madrugada, Di Derre og Eva Weel Skram kommer til Wrightegaarden til sommeren, sier Andreas Kristiansen, daglig leder ved Wrigthegaarden.

Det er duket for en av Norgeshistoriens mest etterlengtede gjenforeninger når Madrugada inntar Oslo Spektrum med fire utsolgte hus, 1. og 2. februar 2019. Lørdag 6. Juli står Langesund og Wrightehagen for tur.

Konsertene markerer 20-årjubileumet til bandets legendariske debutalbum, Industrial Silence. På scenen står tre av de fire original medlemmerne, Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen.

Madrugada signerte sin første platekontrakt sommeren 1998, og september året etter gikk debutalbumet «Industrial Silence», sensasjonelt inn på førsteplass på VG-lista. Albumet har blitt stående som en av Norsk rocks virkelig store klassikere.

  • Madrugada er virkelig et av våre aller største Norske rockeband, og de fire utsolgte konsertene i Oslo Spektrum bekrefter at comebacket virkelig er etterlengtet, sier Andreas Kristiansen.

Gledelige gjenhør Wrightegaarden åpner konsert-sommeren fredag 21. Juni med selveste Toto, dagen etter står et av de mest folkekjære bandene vi har på scenen. - Di Derre med Jo Nesbø i front er endelig tilbake hos oss, vi gleder oss allerede til å synge med på Jente, danse Rumba med Gunn, og innta Børs Cafè sammen med bandet, sier Kristiansen.

Den siste artisten i advent-slippet er Kristiansen også veldig begeistret for. - Konserten hun hadde hos oss i år ga meg, og mange med meg, gåsehud på hele kroppen. Jeg gikk rett opp backstage og sørget for å få henne bekreftet med en gang til neste års sesong, sier Kristiansen.