Toto til Wrightegaarden!

Gjør deg klar for en fantastisk konsertopplevelse med legendene Toto i Wrightehagen til sommeren. Bandet bak hits som «Africa», «Hold the Line», og «Rosanna» kommer for å lage høy allsang faktor i hagen. Toto er på en omfattende Greatest Hits turné med albumet «40 Trips Around The Sun» i bagasjen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Få andre grupper har vært like toneangivende innen popkulturen. De er kjent for å blande sjangere som pop, rock, soul, funk, progrock, hardrock, R&B og jazz, og hadde sin største kommersielle suksess med en rekke uforglemmelige softrock-hits på 1980-tallet.

De har samarbeidet og spilt med flere storheter, blant andre Michael Jackson, Steely Dan, Santana, Stevie Wonder, Elton John, Miles Davies, Eric Clapton, Quincy Jones og Paul McCartney, for å nevne noen.

Billetter til Toto konserten legges ut førstkommende mandag 15. Oktober 2018.