Bygger tak over Hagen!

Nå kan du ikke lenger skylde på været for å ta turen ut til Wrightegaarden i Langesund. Et flunkende nytt tak vil være på plass til åpningen av konsertsesongen 22. juni.

-Dette vil bidra til en enda mer intim atmosfære, forteller Daglig leder Andreas Kristiansen entusiastisk.

Taket er på hele 529m2, men det vil ikke forringe konsertopplevelsen i den tradisjonsrike hagen, snarere tvert i mot. God stemning, sjøluft og knall lyd vil fortsatt gjøre sommeren i hagen til en opplevelse du ønsker å dele med nære og kjære, igjen og igjen.

-Vi har mange soldager i løpet av sommeren, men nå står vi enda bedre rustet til å gjennomføre konserter med vårt trofaste publikum i all slags vær. Det vil bli deilig stemning i teltet etter konsertene med palmesus, lys og varme. Og forhåpentligvis vil vi kunne gjøre flere arrangementer utover året i vår berømte hage, kan Andreas fortelle.