Bli frivillig i sommer?!

Har du lyst til å være med på sommereventyret i Langesund? Da ser vi etter deg! Vi har i flere år hatt gleden av å ha med oss en gjeng med fine folk som har vært med på å gjøre Wrightegaardens sommersesong enda bedre.

Vil du være med å lage "Lyden av sommer"?

Våre frivillige er en del av teamet som står på for å gjøre konsertene på Wrightegaarden til uforglemmelige opplevelser for både artister og publikum. Det gir oss stor glede å se at mange kommer tilbake til oss som frivillig år etter år. Som frivillig vil du få muligheten til å være med på en rekke forskjellige aktiviteter. Du blir en del av vårt arrangementsapparat som jobber tett på både artister og publikum. Du blir en del av den gode sommeropplevelsen i Langesund. Du blir med på å skape "Lyden av sommer".

Meld deg på ved å trykke HER!

Vil du være en del av Hagefestivalen 2018?

Hagefestivalen på Wrightegaarden har vokst seg større og større de siste årene. Vi har lagt vår ære og sjel i at vi hvert år presenterer noen av de beste artistene som er å oppdrive både i Norge og utlandet. Festivalen foregår over to hektiske døgn på Wrightegaarden og som frivillig er du med på å skape den gode festivalstemningen for både artister og publikum. Med syv konserter hver dag er det mye som skal tenkes på, og både artistene og Wrightegaarden trenger gode team for å lage god festival. Kan du tenke deg å komme tett på musikken, artistene og festivalen? Har du lyst til å være med på å lage god festival i Langesund? Da er du den vi ser etter!

Meld deg på ved å trykke HER!