Sommeren er komplett!

Dette er lyden av sommeren 2018

Vi er godt ute i mai og et sikkert tegn på at sommeren er i anmarsj er at konsert-programmet til Wrightegaarden er fullbooket. I hvertfall nesten.

Vazelina og blå søndager
Et av de siste bandet Wrightegaarden signerte for den kommende konsert-sesongen er legendene i Vazelina Bilopphøggers.

_- Vazelina er en institusjon i norsk musikkliv, og er på sitt absolutt beste om dagen. Eldar Vågan, Høggern, Jan Einar Johnsen og resten av bandet kommer til Wrigtegaarden lørdag 7. Juli, det blir legendarisk stråler Kristiansen. _

«Ferje over Mjøsa», «Surfbrett» og «Spikre paller» er bare noen få av de utallige publikumsfavorittene fra bandet.

I tillegg innfører Wrigthegaarden blå søndag. Alle søndager juli står det nemlig blues på programmet. - Blues er en del av sjela til Gaarden. Jeg har forsøkt å få til dette konseptet i noen år nå og er utrolig fornøyd med å endelig ha det på plass, forteller Kristiansen.

Første søndagen er det legenden Knut Reiersrud som åpner ballet, og deretter går det slag i slag med Reidar Larsen, Vidar Busk og Daniel Eriksen før Damer i blues med  Rita Engedalen og Margit Bakken runder av blues-sesongen.

Nytt klubb-konsept
Wrightegaarden startet i fjor satsingen på klubb-konserter inne I kjelleren. Dette videreføres også I år under tittelen Hagefestivalen presenterer. _- Det er så mye bra nye band og artister både lokale og nasjonale vi har lyst til å vise frem. Normalt bruker vi Hagefestivalen til dette, men vi får ikke plass til alle. Derfor åpner vi for å vise frem våre favoritter også i løpet av sesongen, forteller Frode Kvisvik som er prosjektleder for satsningen. _

Album aktuelle Amalie Olsen fra skien spiller mandag 9. juli, Oslo-bandet Dasbody kan du også stifte nærme bekjentskap med på Gaarden i sommer. _- Dasbody var et av de virkelig store høydepunktene under By:Larm i år, og vi kan anbefale alle som liker indie-pop å ta turen mandag 16. juli. Det er viktig å få med seg noe musikalsk man ikke har hørt før, sier Kvisvik. _

Ove Thorkilsen er for mange et kjent Grenland-musiker navn, og nå er han tilbake med ny musikk. Ove og hans eminente band kan du oppleve mandag 23. juli. I tillegg kan Kvisvik fortelle at Lene Vinje som har deltatt i The Voice skal varme opp publikum før konserten med Adam Douglas 29. juni.

Tidenes internasjonale satsing
Når daglig leder Andreas Kristiansen skal oppsummere det kommende programmet er det flere ting han er skikkelig fornøyd med. _- Jeg mener vi har tidenes program, og ikke minst tidenes år med tanke på internasjonale topp navn. Vi åpner med Roger Hodgson fra Supertramp, vi har The Hooters, Dr. Hook og ikke minst både Little Steven og Ziggy Marley. Det er klart det er en annerkjennelse at artister av dette kalibret velger oss i lille Langesund. I tillegg så har vi ennå et par godbiter på lur til Hagefestivalen, avslutter Andreas Kristiansen. _

Komplett konsertprogram for Wrightegaarden:

22. juni Roger Hogdsen fra Supertramp
23. juni Dum Dum Boys
29. juni Adam Douglas
30. juni Hellbillies
6. juli Bernhoft & The Fashion Bruises
7. juli Vazelina Bilopphøggers
8. juli Blå søndag: Knut Reiersrud
9. juli Hagefestivalen presenterer: Amalie Olsen*
11. juli The Hooters
12. juli Superjam i hagen - GRATIS!
13. juli Postgirobygget 20 års grense
14. juli Postgirobygget 18 års grense
15. juli Blå søndag: Reidar Larsen
16. juli Hagefestivalen presenterer: dasBody*
18. juli Dr. Hook
19. juli Eva Weel Skram
20. juli Sivert Høyem
21. juli Little Steven and the disciples of soul
22. juli Blå søndag: vidar busk og daniel eriksen
23. juli Hagefestivalen presenterer: Ove Thorkildsen
26. juli Ziggy Marley - Eneste i norge!
27. juli Kim Larsen & kjukken
28. juli CC Cowboys
29. juli Blå søndag: Damer i Blues
3.&4.Aug HAGEFESTIVALEN med bla. Lisse (US), Seeb, Morten Abel, Honningbarna og mange flere.