Dr. Hook, Sivert Høyem og Bernhoft til Gaards!

Wrightegaarden åpner et kinder-egg av de sjeldne, og innfrir tre ønsker fra publikum når de i dag presenterer Jarle Bernhoft, Sivert Høyem og Dr.Hook som nye artister for sitt sommerprogram.

Det var stor ståhai da verdenskjente Dr.Hook gjestet Langesund og Krogshavn i 1988, med lokale Intruder som oppvarmingsband. I sommer skal de på Norgesturné igjen, og selvfølgelig legger de ruten innom Wrightegaarden.

- Det blir et morsomt gjensyn, som vi selvfølgelig gleder oss veldig til. Mange av de som var publikum i Krogshavn den gangen ønsker sikkert å se dem igjen, samtidig som det blir en mulighet for de som gikk glipp av et slikt storfint besøk i Langesund til å møte dem denne gangen, sier Kristiansen.

Veteranbandet består fortsatt av deler av orginalbesetningen, og har solgt ut flere scener i Norge de seneste årene. Torsdag 12.juli står de på storscenen på Wrightehagen med slagere som Sylvias mother, Cover of The Rolling Stone og mange flere. Denne vil du ikke gå glipp av.

Sikre vinnere
Jarle Bernhoft juli og Sivert Høyem er blant Norges beste artister innen sine sjangere, og har fylt hagen på Wrightegaarden til randen en rekke ganger. Kristiansen er strålende fornøyd med å ha fått de to på plass for sommerens program.

- De to er blant de første navnene som dukker opp, når vi setter opp vårt ønskeprogram for sesongen. Dette er to artister vi vet leverer 100 %, og som publikum vil se igjen og igjen. Vi er ekstra fornøyd med å ha fått dem inn på to fredager, med Bernhoft 6.juli og Sivert Høyem 20.juli , sier han, før han lover minst et stort slipp til før programmet for sommeren er komplett.

- Vi er nok ikke helt ferdige ennå. Dere skal få en nyhet av meg senere denne uken som garantert vil vekke oppsikt, avslutter han.

Hele programmet finner du her