Verdensstjerner klare for Wrigthegaarden!

De har skapt utallige hits siden de første gang fant sammen i 1980. De spilte på Live Aid-konserten i 1985. De spilte på Roger Waters ”The Wall”-konsert i 1990. Onsdag 11. juli 2018 står The Hooters på scenen på Wrightegaarden.

The Hooters, som blant annet står bak den klassikeren ”500 miles”, består fremdeles av fem medlemmer fra originalbesetningen. De har tatt mange pauser i løpet av sitt 37 år lange musikkliv – men har en egen evne til å finne sammen igjen.

– Som en av grunnleggerne av bandet, Rob Hyman, pleier å si det: Når vi møtes igjen, plukker opp instrumentene og begynner å jamme, så er det som noe magisk oppstår. Akkurat den magien gleder jeg meg til de skal vise publikum på Wrightegaarden, sier daglig leder, Andreas Kristiansen.

Kun to Norgeskonserter i 2018

Det er 30 år siden The Hooters fikk sitt offisielle gjennombrudd i Europa, og siden den gang har amerikanerne gjestet Norge en rekke ganger. Neste sommer blir det med to besøk, og det ene er heldigvis lagt til den store scenen i Wrightehagen.

– Det er et band vi har ønsket oss lenge, som publikumet vårt har bedt om mange ganger. Vi er utrolig fornøyde med å ha fått dem på plass i 2018-programmet, sier Kristiansen.

Som vanlig når Wrightegaarden gjør programslipp så er det mer enn en artist som presenteres. Den neste artisten begynner å bli en skikkelig Langesundsvenn, og selv om han aldri ble noen verdensstjerne er han helt klart en av Nordens største.

– Kim Larsen forsøkte seg jo litt i USA, men har lykkes bedre her hjemme. Han har nesten blitt et fast inventar på programmet vårt, og han er en artist vi vet leverer 100 % hver eneste gang. Jeg tror mange gleder seg til han kommer med band fredag 27. juli, sier Kristiansen.

Med disse artistene på plass betyr det at sommerens Wrightegaarden-program ser slik ut så langt:

  • 22. juni – Roger Hodgson
  • 23. juni - Dum Dum Boys
  • 29. juni - Adam Douglas
  • 30. juni - Hellbillies
  • 11. juli - The Hooters
  • 13 og 14. juli - Postgirobygget
  • 19. juli - Eva Weel Skram
  • 27. juli – Kim Larsen & kjukken
  • 28. juli - CC Cowboys