Supertramp's Roger Hodgson åpner sommeren!

Tradisjonelt sett er det Magnus Grønneberg og CC Cowboys som åpner sommerprogrammet til Wrightegården i Langesund. Neste år blir det andre boller, da tidligere Supertramp vokalist, Roger Hodgson, får æren av å starte sommeren.

Hodgson besøkte Wrightegaarden for første gang i 2015, og daglig leder, Andreas Kristiansen, er strålende fornøyd med å få briten tilbake til ”Gården”.

– Den forrige konserten hans var helt fantastisk, og han var ønsket tilbake både i 2016 og 2017. Nå fikk vi det endelig til, og det blir en herlig start på et veldig sterkt sommerprogram.

Stjernekampvinneren kommer

Selv om ikke CC Cowboys ikke åpner sommeren neste år, er de nær sagt selvfølgelig på programmet. Det samme er Postgirobygget, som gjør sin doble konsert 13. Og 14.juli.

– Det er også veldig hyggelig å ønske vinneren av årets stjernekamp på NRK velkommen. Adam Douglas har vært en solid artist i mange år, men han har garantert skapt seg et enda større publikum nå. Det er en kveld jeg allerede har satt kryss i boka på neste års kalender, sier Kristiansen.

De siste artistene på programmet er Dumdum Boys, Hellbillies og Eva Weel Skram.

– Det er tre band som vi vet leverer, og som har sitt trofaste publikum. Nå er det noen sesonger siden de har vært her, og da var det på tide å få dem på plass igjen. Jeg føler vi kan presentere syv sterke artister nå, som vi er sikre på at publikum har ønsket seg. Jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Andreas Kristiansen.

Slik ser sommerprogrammet 2018 ut så langt for Wrightegaarden:

  • 22. juni - Roger Hodgson fra Supertramp
  • 23. juni - Dum Dum Boys
  • 29. juni - Adam Douglas
  • 30. juni - Hellbillies
  • 13 og 14. juli – Postgirobygget
  • 19. juli - Eva Weel Skram
  • 28. juli - CC Cowboys