Asle Beck + support Ole Edin og Emil Hartveit

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen «Tanker fra i går» blitt en meget populær og etterspurt artist, og med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.

Han ga i 2014 ut plate nummer to «Gikk så stille forbi» til strålende kritikker i flere av landets største aviser og med påfølgende radiointervjuer i flere radioer, deriblant hos nitimen på P1.

Asle Beck slapp i oktober 2017 sitt tredje album «Bruvoll Hotell» som føk inn på en 10 plass på VG Lista Topp 40. På plata har han bla. hatt med seg artister som Rita Eriksen, Amund Maarud, Øivind «Elg» Elgenes.

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

Ole Edin og Emil Hartveit
Ole Edin og Emil Hartveit åpner denne kvelden med akustisk musikk. De spiller egenskrevet materiale og noen låter fra sine inspirasjonskilder. Musikken kan beskrives som folk/americana og tekstene er både på norsk og engelsk. Ole er kjent for mange som frontmann i bandet Ole and the Mountain Boys og Emil spiller blant annet i bandet Powerage.

NB: Kun 200 billetter. Arrangementet vil ha en annen form enn våre tradisjonelle konserter og vil selvfølgelig være tilpasset smittevernreglene. Velkommen til Wrightegaarden!

Lytt på Spotify

TORSDAG 6. AUGUST

350,- pluss avgift

Dørene åpner kl. 19:00
Support kl. 20:00
Konsertstart kl. 21:00
18 års aldersgrense

! ! ! ! ! Meld deg på vårt nyhetsbrev ! ! ! ! !

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev *